Bröd

Lilla Träslövs Finbageri & Café

Sedan 1939

Vi har ett bassortiment av bröd som vi bakar varje dag.

utöver det har vi ett månadens bröd som vi ändrar varje månad samt ett surdegsbröd som vi ändrar varje dag. Detta för att få lite variation i sortimentet.

 

Surdegsbröd

Måndagar:

Goda Hopp: Vatten, vetemjöl, rågmjöl, surdeg av vete, jäst, havssalt & tranbär.

 

Tisdagar:

Miche:Vetemjöl, surdeg av vete, jäst, salt

 

Onsdagar:

Hilmas: ett skållat bröd (inget surdegsbröd) vetemjöl, rågmjöl, sirap, kummin, jäst, salt.

Torsdagar:

Miche:Vetemjöl, surdeg av vete, jäst, salt

Fredagar & Lördagar:

Levian: Vetemjöl, surdeg av vete, levaindeg, vatten, havssalt.

Även surdegsbaguetter gjorda av Levain.

På fredagar bakas även "Gott-bröd" med tranbär & valnötter: ekologiskt vetemjöl, vatten, tranbär, valnötter, skållat rågmjöl, veg. fett, salt & jäst.

 

 

 

 

Månadens bröd

 

Varje månad så har vi en ny brödsort, det kan vara en favorit i repris eller något helt nytt och spännande!